Asko Nummela julkaisee kirjan

Asko Nummela julkaisee kirjan

Auttajien auttajana tunnettu Tähteläiset -lehden päätoimittaja Asko Nummela on tekemässä uudenlaista aluevaltausta. Häneltä on tilattu kirjan käsikirjoitus. Työnimenä on "Löydä itsesi". Löydä itsesi voisi aivan yhtä hyvin olla myös valmiin teoksenkin nimi - niin naseva se on. 
Kirjassa on määrä käsitellä Asko Nummelan ajatuksia elämästä, julkisuudesta, ennustamisesta, elämästä, elämän tasapainoisuudesta ja epävarmuudesta, itsensä voittamisesta ja itsensä löytämisestä. 

Asko Nummela on itse innostunut aiheesta.
- Totta kai olen hyvin otettu siitä, että minulle on tällainen mahdollisuus tarjoutunut. Nyt olen jo kovasti alkanut pohtia sitä, mitä asioita haluan tuossa kirjassa käsitellä, Asko Nummela sanoo.
Kirja ei kuitenkaan ole suinkaan laatuaan päätoimittaja Nummelan ensimmäinen, sillä mies on aiemminkin kirjoittanut. Vuonna 1992 ilmestyi Lottoamista käsittelevä teos.
Käsikirjoituksen on määrä olla valmiina vuoden kuluttua ja kirjan pitäisi ennakkosuunnitelmien mukaan tulla ulos vuonna 2017. Myös tämän jälkeen kirjalilijan tielle on luvassa jatkoa.